Wij zijn Chris en Gwenda, Boelens - Van Kerkhove en wonen te Boekhoute, we hebben een dochter Jana van 21 en zoon Jordy van 20. We zijn landbouwers en zijn in 1997 met de boerderij begonnen die we overnamen van de ouders van Chris.

We zijn in augustus 2013 begonnen met het verkopen hobbyvoeders voor dieren met pootjes, geen vissen, dus voor honden, katten, duiven, kippen, eenden, fazanten, kalkoenen, paarden, geiten, schapen, rundvee, vogeltjes enzo. Onze merken zijn Euro Premium en Cani voor honden, Lara en Felis voor katten, Beyers en Natural voor duiven en Deli Nature voor de vogels, Equi First en Hippox voor paarden, Parade van Hobby First voor neerhofdieren. Ovi voor Schapen, Capri voor geitachtigen, Grani zijn granen voor kippen, eenden en ander gevogelte. Tevens hebben we ook speelgoedjes manden en kussen voor de honden en dit van het merk Duvo+. 

Er zijn ook aardappelen en ajuinen te verkrijgen.

Binnenkort beginnen we met het rondbrengen van op voorhand bestelde zakgoederen, tevens ook aardappelen en ajuinen maar dit wel in de omgeving.

Bestellen kan telefonisch op 09.373.63.57 of fax 09.373.63.54 of per mail  denuilhoek@gmail.com

Dan laten we tevens ook weten wat er zal moeten betaald worden, want gelieve te betalen bij levering.